Sweat and wet

Aktivitetsdag idag och "The Elephants" var taggade! Det var fem olika stationer varav den sista var både skitig och blöt, det hela slutade med 50 internatelever, både skitiga, dyngsura och med T-shirtarna slickade runt kroppen som slängde sig i poolen. Imorgon ska vi på safari i en nationalpark, Melker är taggad till tusen och talar hela tiden om att det är till Simba vi ska :) Vi har det både bra och mysigt här nere, Risbergska står för musiken och stämmningen om kvällarna, talas lite om allsång nu ikväll.

Vad finns mer att meddela måntro, fick våra första soltimmar idag, tro inget om någon mörkare brun färg men det känns ju bra att iallafall få lite afrikakänsla. I November/December då det blir som varmast säger jag kanske inte samma sak länge. Men just nu njuter alla av solen!

Hoppas Nora har riktigt skoj på marken, trots att alla verkar måttligt taggade.. kom igen nu, det är ju vi 90 som gör stan! ;)
<3

Passar på att lägga in ett par bilder på mitt rum.


Tog med mig gardinerna för att matcha lakanen med! Och självfallet är Findus med för att hålla ställningarna! (För att ersätta en viss mr. när man längtar hem och saknar som mest)








I Emmas rum som ligger vägg i vägg!


Puss och kärlek!

Kommentarer
Postat av: Martina

Du har så rätt sara, 90 gör stan :D Allsång låter mys! Puss på dig!

2008-08-30 @ 19:10:29
URL: http://martinadanielsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0