Tre Festbilder

image72

image73

image74




Vår!

Eftersom youtube inte fungerar som det ska och jag inte kan lägga in klippet direlt här på bloggen så länkar jag istället. http://www.youtube.com/watch?v=C0eGe-VV7I8

Den här låten, vårkänslorna, solen och tanken på Kristofer och alla underbara människor jag har runt mig.
Det får mig att må så underbart bra.
<3


Kalas!

En kalaskväll var precis vad det blev igår. Vi öppnade upp hos Ebba, i hennes bautahus, hennes rum tänker jag inte ens ge några kommentarer om! Jösses! Vi fixade med lakanet och örngottet som vi köpt till Hevi, skrev Grattis, Grattis 18 år! osv.. Sen alla namnen på, sen drack vi våra drinkar och snackade vårt skit fram tills klockan blev åtta och det var dags att ta bussen till Lillån, Åkervägen. Jag, Emma och matilda kröp in i lakanet och spände upp det så att Hevi (och alla andra 100 miljoner pers) kunde se allt det fina som stod skrivet på. Hurra, hurra & Ja-må-hon-leva, jag var tokglad och lyckligt berusad av all uppståndelsesen, trivdes som fisken! 
Sen flöt kvällen på i vanlig ordning, några dansade arslet av sig till Sean Pauls gamla goda dängor som alla glatt trallade med  (one of them right here..i, andra styrde lekar så som "den lilla rosa kaninen" - alltid en klassiker, och jag var visst med på ett hörn där med. Någon tredje låg tyvärr och spydde så småningom, och på den listan fanns Askerlund inte med.

Kvällen var verkligen helhärlig, så mycket trevligt folk, alla var goa och glada.
Tack Hevi för en jättetrevlig kväll gums<3



Imorse fortsatte myseriet, vakande upp bredvid baby av att Hevi och julia kom in, haha :) Solen sken och vi käkade bamsefrukost i solen på altanen. Vid 12 åkte jag och K hem till Nora igen. Tog en bild av honom när vi satt och väntade vid vägkanten.

image70

<3

onsdag kväll

Tanken var plugg, handlingen blev städa.

Nu har jag städat både badrummet och mitt eget rum. Mycket moget och myndigt gjort om du frågar mig.
Imorn kommer Kristofer och grabbarna Glad hem! :D



Risbergska skolan, eftermiddag 14.53

Sitter här. slutpumpad efter ett gympass på idrotten. Meningen är en timme i svenska nu men eftersom BOA reste till Italien tillsammans med latingruppen så är det "eget arbete" (dvs. alla åker hem)

Alla utom jag.
Jag har nämligen en tretimmars handledarkurs på Här går man som väntar klockan fem.
Känns tungt, fast å andra sidan, jobbar jag på den nedrans historiauppsatsen nu så kanske jag slipper och kan tacka mig själv en annan dag.

Värt ett försök, helt klart.
Ciaoo!

Mogonblogg

Godnorgon bloggen :)

Talade med älskling över msn igår... fånigt hur man kan bli så barnsligt glad över sådanna småsaker. Jag måste vara gräsligt kär i den mannen, jag bara måste vara det. Finner ingen annan anledning.

Hursomhelst, måndag idag, bara tre dagar kvar till Torsdag och inatt har jag sovit riktigt sämst! Misstänker starkt att det har att göra med mina 13,5 sovtimmar under gårdagen. (se tidigare inlägg)

Nåväl, postar kanske ett inlägg ikväll, måste hinna med dansen också :)
Ha en bra måndag.
Puss, ciaoo!
S

Trötter?

Jag kan inte förstå varför jag är så trött?
Kom hem vid elva igår...
somnade nog runt tolv.

Föll åter in i sömn vid 13.00
Vaknade 15.30!

Det är 13,5 timmars sömn?!
Efter en sväng i spåret är jag dock med i matchen igen, dessutom utsvulten!
MAAAAT nu! :D

"Poker" är blott en täckmantel

Update från gårdagen.
Pokerkväll hos PB som fortlöpte enligt reglerna för festligheter. Killen har en hel jävla BAR (!) i vardagsrummet. Blandning av diverse olika drinkar, jag stortrivdes när han hade så mycket olika att blanda med, alla lika färgglada! Shothjul langade han oxå fram allt efter att timmarna rullade på.. det var väldigt trevlig!

Nästa helg vankas det på Åkervägen ;D

image69

Spännande!

Fick ett sms från Wille Khil minsan, "ringer efter matchen men nu kan boka kvällen redan nu"
Haha, Sånt här är alltid skoj, spontana påhittigheter. Undrar vad han har i luven den här gången.. nåväl, time will tell!

En undran..

Jag funderar över en sak, skulle vara snällt om ni svarade.

Hur reagerar ni när ni saknar någon riktigt mycket?
Blir ni ledsna, sitter hemma och tittar på bilder, Kompletterar ni saknade med att ilska, blir arga och låtsas som om ni inte bryr er om att personen i fråga är borta? Ringer ni stup i kvarten och tvivlar på er själva, eller låter ni bli i hopp om att inte tänka på det lika mycket? Tycker ni det är mysigt med saknad eller är det någonting ni avskyr? Mår ni bra eller dåligt som person?

Ja, ni hajjar...hur reagerar du?

image67


S

Tack för ikväll brudar

En bra dag det här, började inte skolan förens 12.40 så det blev en sovmorgon med mamms :) Naturkunskap, Matte fortsatte dagen och jag slutade 15.00 då Ewe kom och mötte upp, tog bussen till Emme där en helkväll med tjejgrejer väntade. Var "trendiga" och hämtade Take away på stan, köpte med lite godis, chips och nötter innan vi satte oss bekvämt tillbaka i soffan och snackade skit om allt och ingenting hela kvällen.

Som vanligt.
Sånt där som man behöver och mår så bra av ibland :)

Tack för en mysig kväll brudar.
<3

image66


Bilder!

Hittade gamla bilder från nyår som roade

image59
En konstig bild där det ser ut som om Coffe utnyttjar läget, hahah! Vem tog den hörrni?

image60

Både jag och Stoffe ser mupp och cp ut. Men vi hade roligt minns jag! Emelie och Eve är visst med på ett hörn också.

image62
Haha, jättekonstig bild på Joahan och Stoffe, hatten är ju nice iof! :)

image61
Ännu en ovetande bild... Älsk får till det igen.

image63
Fann även en på mig själv och söting-Kevin! :)image64
Karlar i soffan. Min karl är dessutom tydligen cooling oxå (...)

image65

T.om. en pussbild hittade jag. Oväntat.
Men nu saknar jag dig ännu mer baby.





saknasaknasakna..

Två dagar har de varit borta i. Nu kommer han hem om en vecka. Men jag vet inte hur det ska gå fram till dess. Jag saknar min älsklingskarl hysteriskt! Det är så tråkigt och tomt.

Fan.

Vad roar man sig med en heldag hemma?


Ledighet

Fyra lektioner idag, alla fyra består av eget arbete. Dvs. ledig dag. Eftersom gårdagen för min del bestod av ett hål mellan 9.30 och 15.00 så dödade jag tiden med att jobba på historiauppsatsen ang. klosterväsendet som ska vara klar nästa torsdag. Fem timmars skrivande gynnade sig, idag kan jag stanna hemma, ska bara in en snabbis och lämna in ett utkast senast kl 16.00 innan dansen.

Dagarna rullar på, nu är det bara en vecka kvar innan baby är hemma där han hör hemma igen! Ikväll sitter jag bänkad framför So you yhink you can dance, Andrea är nervös. So am I!  Imorn bär det av till Emelie för myskväll.

Nu ska jag ut och plomenera med mammut.
Ciaoo!

Skatt?!!!

Ner i min brevlåda damp ett brev från Skatteverket. Jag har tydligen tjänat 19000 rikstaler i år och måste därför betala över 700 spänn i skatt.

.........
?

700 svenska kronor!!

i skatt?!

Ska tydligen jag, Lilla jag, Askerlund punga fram ur sin, redan alldeldes för tomma, plånbok.

Det är sjukt.. dagens samhälle..

image58

Virusets väg in i en utmattad men envis kropp.

En känsla av illamående. Aningen snurrig i huvudet. Trött och seg som få. Törstig kanske? En saknad som fyller mig upp i halsen, saknad av någon som ligger och myser med mig under täcket, en mörk kallufs att ruffsa om i. Stress över skolan, press över dansen. En längtan efter varma sommardagar i solen.


Jag går och lägger mig nu, det känns kanske bättre imorn.

God natt *

image57

En snabbis..

okej, ett snabbt inlägg hinner jag kanske med såhär innan det sista i spanskaboken. Tittar ni på So you think you can dance? Jag gjorde det precis, Andrea från Sverige, (blonda, söta tjejen  för er som inte vet) kom ju med. Sånt ät alltid kul, hon går samma linje som jag på Risbergska, så jag dansar vanligvis tillsammans med henne. Det gör ju det hela lite roligare att titta på :)

Efter första dagen efter att Kristofer åkt iväg till Rom får jag då och då tankar om att "jomen vad fasen, det här går ju jättebra, han har ju varit borta ett tag nu, jag klarar mig!"

...tills jag kommer på att det gått en dag, en dag.

Ska försöka hinna meed bloggvärlden i veckan.
Ciaoo!

Eko..

image55

Dåligt med update här, I know men på senare tid har jag samlat vuxenpoäng på körskolan och teorikurs. Den, och skolan, tog upp hela min förra vecka. De timmar jag inte pluggar ger jag till Kristofer. Jag är fullkomligt gaaalen i den mannen! Därfår är det hans nuna som nu får pryda min blogg en tid framöver. Misströsta inte, jag tar tag i det här när jag har gjort mina måsten.

ps. Josse och Ewe, ni vet inte ännu, men den dagen ni blir 18 kommer ni att förstå, det är sååå krävande att vara vuxen. ;D ds.

RSS 2.0